February 20, 2011

BAD LUCK !



Assalamualaikum



Pape hal jawab salam aku dulu ok! Kalau xnak jawab meet di padang MARSYAR. heh3
Ok la, lately nie entry aku alwasy about fucking LOVE and now im gonna write about something might be funny for you.
Ok! Ready x nak dgr citer nie? huh?
Citer nie ade seorang Hamba shopping yang bergiat aktif dalam bidang menyopping* almaklum la duit gaji de la secebis lagi. Boros oh Boros
Ape lagi, si Hamba Allah nie cuba la beberape barang yang ada demi kepuasan diri.


si Hamba Shopping: Pap Pap Pap, "ok muka dah cantik ape lg produk yg aku nak bedal ek"?
Teman si Hamba Shopping: "huh tgk mascara nie, Maybeline nie kalau ko pakai, sure2 ko perasan de kat NEW YORK". Heheheh
si Hamba Shopping: "haish! duit aku cukup tok berada di Malaysia je, ala kadar sudeh"
Teman si Hamba Shopping: "ko nak ngetop ke xnak nie?"
si Hamba Shopping: "nak!" *bersemangat bukan kepalang lagi


Haish, di pikir2kan duit berapa la sgt tapi nafsu shopping punya pasal 'I DONT CARE'
 Lepas nie si Hamba Shopping plan nak topup KAW KAW punya. Apa si Hamba Shopping kisah!
ok citer akan di pendekkan sebab aku malas nak taip lama2 almaklum la aku nie manusia nak gak tido.grrr


si Cashier: "miss kalau amek dua face powder nie akan dapat harga RM 17.70 je"
si Hamba Shopping: "wah! ini berita gembira. satu face powder nie harga RM 11.90, kalau dua lak dapat RM 17.70 means dapat discount brape ek?" kali nie aku nak korang kira. Saje nak tgk pandai x math korang.wink wink*
 berdetik dalam hati-jimat gak duit aku ek.


MALANG TIDAK BERBAU sebab... ade x korang pernah hidu macam mane baunya malang tu? pernah x? cepat bgtau aku pernah ke x! Haish xnak jawab sudah la.
si Hamba Shopping nie happy bukan kepalang nak pergi amek lagi satu face powder and sewaktu si Hamba Shopping sedang jalan dgn pantasnya...!


KRANG! TUNG! SPLASH!
Huh! tau ape maksudnya? xkan xpaham lagi?ok ok nak citer la nie.
KRANG bermaksud terlanggarnya sesuatu benda. TUNG bermaksud jatuhnya sesuatu barang and last but not least SPLASH yang bermaksud terburainya sesuatu barang itu dari bekasnya. Faham x?!
Apa la nasibku ini? Baru fikir nak peri beli topup KAW KAW last2 kene gak duit aku nie di sedekahkan.
Apa lagi setiap staff kedai tu siap serbu si Hamba Shopping dan yg xle bla nya pak guard pun nak joinventure skali. Ceh! menyibuk je tolong la bayar skali ape susah!
Menyirap doe, cam first time tgk orang jatuhkan barang. HAISH!!!


Big 'F'

Disebabkan barang 'F' ni la si Hamba Shopping tu terpaksa mengorbankan duit kesayanganya untuk beli topup kepada membayar pampasan HARAM JADAH NIE!
Kalau korang nak tau la si Hamba Shopping nie nak je wat cam dalam picture di bawah ini.SUMPAH! tak TIPU!


CREDITS to STAFF KEDAI and PAK GUARD kaki nyebok!

4 comments:

  1. wakaka... aku suke story kau doe.. agak2 sape yg si hamba shopping tuh ea??

    ReplyDelete
  2. hahaha...ala agak2 ko sape lak...huuhuhu

    ReplyDelete
  3. aku sah2 tau cz aku yg ctr kn...huhuhu

    ReplyDelete